HOME
PROMOȚII
PREȚURI & SERVICII
LOCAȚIE
PROGRAMARE
CARIERE

CARIERE SALON

ENEA Studio isi mareste echipa !

Aplica pentru postul dorit daca ai experienta in domeniu, indiferent daca esti fata sau baiat. Dupa o intalnire si stabilirea modului de lucru echipa noastra te va ajuta sa te integrezi imediat.

Candidatul ideal:

Persoana harnica & placuta
Experienta & determinare
Salariul oferit este motivant !

Yudai
Colegă Manichiuristă
echipa@eneastudio.ro

#ANGAJĂM pentru postul de #manichiuristă (manichiură clasică, manichiură semipermanenta, manichiură GEL) pentru locația ENEA Studio din bld. PIPERA 64. Căutăm persoane cu EXPERIENȚă care vor fi răsplătite în funcție de implicarea și seriozitatea de care dau dovadă la locul de muncă.
Dacă ești pasionată de frumos, ambițioasă și comunicativă trimite-ne în privat o poză recentă și cv-ul tău sau pe echipa@eneastudio.ro și te contactăm în vederea unei colaborări. Mult succes!

Donna Malatino
Coleg/ă pe zona COAFOR
echipa@eneastudio.ro

#ANGAJAM coleg/ă pentru zona COAFOR pentru locatia ENEA Studio din bld. PIPERA 64. Cautam persoane cu EXPERIENTA care vor fi rasplatite in functie de implicarea si seriozitatea de care dau dovada la locul de munca.
Daca esti pasionata de frumos, ambitioas/a si comunicativa trimite-ne in privat o poza recenta si cv-ul tau sau pe echipa@eneastudio.ro si te contactam in vederea unei colaborari. Mult succes!

Linda
Angajăm
echipa@eneastudio.ro

Suntem in cautare de talent, dorinta de munca si imaginatie! Stim ca esti bine pregatit si ca vrei sa faci parte dintr-o echipa cu experienta, sa lucrezi cu cele mai bune produse de pe piata si sa iti multumesti clientii!
Ne dorim colegi cu experienta, iar portofoliul constituie un avantaj! Beneficiile sunt printre cele mai bune de pe piata. Asteptam CV-ul tau pe echipa@eneastudio.ro.

 EMAIL
 SUNA ACUM
 PROGRAMARE
 TRASEU